Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/kcporktrs/domains/kcporktrs.dp.ua/public_html/wp-content/themes/eu4skills/template-parts/content-news.php on line 23

Екскурсія “Кривий ріг“Місто — фортеця”

21.02.2024 в рамках місячника національно-патріотичного виховання здобувачі освіти першого курсу спеціальності “Пекар, кондитер” відвідали арт-інсталяцію “ Кривий Ріг “Місто-фортеця” у Палаці культури “Мистецький”.
Арт-інсталяція присвячена другій річниці героїчної оборони міста під час російсько-української війни.
Промовисті слова ведучої, яскравий хронологічний відеогляд знакових подій, цікава виставкова композиція залишили яскраві, незабутні враження.
Екскурсанти мали можливість ознайомитися з аудіо-відео-версіями спогадів учасників подій та мистецтвом плетіння маскувальних сіток.
Дякуємо організаторам заходу за прекрасну можливість зануритися в атмосферу об’єктивної реальності.

Sweet Bonanza Slot Oyunu Hakkında Detaylı Bilgiler

Sweet Bonanza – En İyi Slot Oyunu Siteleri

Здобувачі освіти закладу з викладачем історії Івановим А. С. прийняли участь в онлайн-уроці до Дня Європи за ініціативи Освітнього центру Верховної Ради України.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x